666Z4lG.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

SygUoki.png

Yasmine katseli arvioivasti itseään peilistä. Hän oli varsin tyytyväinen kampaukseensa ja kalliiseen hääpukuunsa, ja tunsi itsensä miltein prinsessaksi.

Ainoastaan sulhanen pilasi hänen täydellisen päivänsä.

P20Ll8E.png

Yasmine oli saanut tapansa mukaan kaiken mitä ikinä oli Pompilta pyytänyt. Hän vaati häistänsä kalliit ja kimaltavat, aivan kuin hänen jatkuvasti himoitsemansa timantit.

Pomp oli nöyränä miehenä suostunut vaimonsa jokaiseen toiveeseen ja katsellut yksin illan pimeydessä järkyttävää laskupinoa. Rahaa paloi siinä määrin, ettei hän lopulta edes halunnut tietää summia.

cfnnLxX.png

Häihin oli kutsuttu vain kaikki pinnallisimmat seurapiiriperhoset, sillä Yasmine ei halunnut perheensä ja sukunsa näkevän hänen sulhastana.

"Tulisivat vain kateelliseksi siitä kaikesta mitä meillä on." hän yritti selitellä Pompille, kun tämä tivasi kutsukortteja lähettäessä syytä heidän poissaoloonsa.

Yasmine seisoi jäykkänä oven suussa puristaen ruusukimppuaan kovemmin kuin oli tarkoitus. Hän yritti olla ajattelematta alttarilla odottavaa, vanhaa ja iljettävää miestä, josta hetken päästä tulisi hänen aviomiehensä. Nyt olisi vielä viimeinen tilaisuus karata, mutta halusiko hän luopua rikkauksistaan ja hyvästä asemastaan?

Yasmine oli liian ahne ja omahyväinen perääntyäkseen. Hän asteli ylpeänä käytävän läpi häämarssin soidessa.

WnWTjFX.png

"Näytät upealta." Pomp kuiskasi Yasminelle tämän asettuessa hänen vierelleen hääkatoksen alle.

"Ihan samalta kuin aina ennenkin." tämä vastasi niskojaan nakellen ja yritti tuijottaa koko seremonian ajan intensiivisesti krumeluureja kukkalaitteita. Joku vieraiden joukossa niiskaisi liikuttuneena, mutta hän itse tunsi olevansa kova kuin kivi, vailla minkäänlaista intoa koko avioliittoa kohtaan.

qgef61u.png

Pomp asetti sormuksen hellästi Yasminen nimettömään ja yritti sivellä tuoreen vaimonsa kämmenselkää hetkisen, mutta tämä vetäisi sen vastenmielisesti värähtäen pois.

Pomp ei sinisilmäisyyttään huomannut taaskaan naisen välinpitämättömyyttä, vaan luuli viimeistään hääyön korvaavan kaiken kylmäkiskoisuuden.

"Se johtuu vain tästä häästressistä." hän yritti todistella itselleen.

xahY0ha.png

Yasmine piti huulensa tiukasti yhdessä, kun heille annettiin luva suudella toisiaan. Hän ei halunnut kosketuksen kestävän yhtään tuskastuttavaa sekuntia enempää, kuin vain oli pakko. Pompin lämpimät ja pehmeät huulet yrittivät suostutella Yasminea hieman pidempään hellyydenosoitukseen, mutta naisen miltein viivaksi puristunut suu työnsi hänet pois luotaan.

Juhlavieraat taputtivat ja nousuvat ylös tuoleiltaan liikuttuneena huomaamatta pariskunnan välistä kitkaa, ja poistuivat sitten soljuvana jonona kohti buffettia.

 

 

OOOOO

 

 

8bBpz3E.png

Ilta oli ollut miltein täydellinen, ainakin muiden kuin Pompin osalta. Hän oli istunut lähes koko ajan yksin pöydässään, heilutellen puolitäyttä viinilasia kourassaan.

Heti pakollisten syömisten ja hääkakun leikkauksen jälkeen Yasmine oli noussut paikaltaan, eikä ollut tullut takaisin edes hetkeksi.

wQZEZw2.png

Pomp katseli naisen ilonpitoa morsiusneitojen ja muiden vieraiden kanssa, ja siemaisi kulauksen lasistaan.

Yasmine oli hänestä edelleen lumoava, aivan kuten ensimmäisenä tapaamispäivänä. Hän toi aina mieleen Valerien, tosin luonteeltaan he olivat aivan toistensa vastakohtia.

Pomp tunsi yleensä olevansa tossun alla, mutta ei valittanut asemastaan saadessaan pitää Yasminen rinnallaan. Hän mielummin eli tämän ehdoilla kuin ilman tätä. Se ei ollut enää rakkautta, vaan pikemminkin riippuvuutta. Mies pelkäsi, että jäädessään yksin hän ei muistaisi pian enää Valerien kasvonpiirteitä kun Yasmine ei ollut häntä siitä muistuttamassa.

Siksi Yasmine sai häneltä kaiken anteeksi, kuin takaisinmaksuna siitä että tämä korvasi edes osittain Pompin menetetyn rakkauden.

6wkerR7.png

Silti, vaikka Pomp kuinka oli lauhkea ja ymmärtäväinen, hänen verensä kiehui muiden miesten osoittaessa kiinnostustaan hänen "silmäteräänsä" kohtaan. Hän ei halunnut kenenkään koskevan Valerien muistoon likaisilla käsillään.

Hermostuksissaan mies kumosi lasin jos toisenkin, ja tuijotti herkeämättä Yasminen ja vieraan miehen tanssia.

Gq6xLjm.png

Hän oli odottanut tätä päivää, sillä Yasmine oli selittänyt periaatteistaan pysyä siveellisenä häihin asti. Hän halusi kuulemma aloittaa puhtaalta pöydältä, eikä Pomp saanut kysyä hänen menneisyydestään.

Lasi huusi jälleen tyhjyyttään, ja Pomp kaatoi sen täyteen.

 

 

OOOOO

 

 

yfB02SO.png

"Uff, olipa päivä. Päätä särkee ja väsyttää. Käyn suihkussa ja menen sitten nukkumaan" 

Yasmine esitti teatraalisesti pidellen päätään pariskunnan saavuttua yöksi kotiin. Pomp yritti vielä miltein kotiovella kääntää vaimonsa pään ja tilata heille sviitin loistohotellissa, mutta Yasmine tiesi sen johtavan varmemmin makuuhuoneen puolelle. Kotona hän saattaisi livahtaa velvollisuuksistaan helpommin ja piiloutua vierashuoneeseen.

Liikaa alkoholia nauttinut Pomp ei kuitenkaan ollut tästä suunnitelman muutoksesta hyvillään.

Ab81aUV.png

"Ei. Olen odottanut tätä iltaa aivan liian kauan odottaakseni yhtään enempää." mies sanoi ääni hermostuksesta hieman väristen. Hänen mittansa alkoi olla täysi, tätä oli viivytelty liian kauan.

"Tulet kanssani makuuhuoneeseen, me vietämme hääyön yhdessä."

08ouDA1.png

"Yh, tuollaisen viinankatkuisen miehen kanssa en lähde yhtään minnekkään. Mene sinäkin jo nukkumaan, alat olla siinä kunnossa ettei puhuminen tästä asiasta ole kannattavaa."

"Ei, minä vaadin!" Pomp korotti ääntään.

"Ja minua ei nyt todellakaan huvita!"

Yasmine kääntyi lähteäkseen kyloyhuoneeseen, mutta Pomp tarttui hänen kädestään kiinni ja painoi tiukasti seinää vasten.

Z2RDUCI.png

"Lopeta!" Yasmine huusi kun mies yritti suudella häntä. "Päästä irti minusta!"

Pompin ote oli hänen ikäänsä nähden yllättävän jämäkkä ja vaativa, ja mies katsoi häntä vihan ja odotuksen vallassa.

"En päästä, ennen kuin lunastat lupauksesi."

B1dAIwh.png

"Sinä olet minun omani, Valerie." Pomp päästä suustansa sen enempää ajattelematta. Yasmine tulistui tästä entistä enemmän, hän oli liian usein kuullut itseään mainattavan Valerieksi. Pomp oli ties montako kertaa kertonut tämän nuoruuden rakkauden traagisen tarinan, kuinka joku hämärä-Heikki oli kujalla käynyt heidän kimppuunsa ja puukottanut Valerien.

Yasmine oli hiljalleen tajunnut olevansa miehelle Valerien korvaaja, hätävara.

"En todellakaan ole "sinun Valeriesi"." hän kivahti. "Alan kyllästyä tuohon, alan kyllästyä jo sinuun!"

Pomp tarrautui hänen ranteisiinsa kovakouraisesti, ja Yasmine älähti kivusta. Mies alkoi hiljalleen raahata naista perässään kohti portaita, ja Yasminelle valkeni tämän ajatukset.

0W52xA8.png

"PÄÄSTÄ IRTI, SENKIN HULLU! APUA! APUAAAAAAAAAAA!"

Yasminen viha vaihtui pakokauhuksi, ja hän yritti tavoittaa huudollaan jonkun pelastamaan hänet tästä tilanteesta.

"Kukaan ei kuule sinua, olemme aivan kahdestaan" Pomp muistutti vaimoaan ja raahasi tämän sisälle huoneeseen.

Makuuhuoneen ovi sulkeutui pamahtaen kätkien sisäänsä karmaisevan päätöksen illalle.

 

 

OOOOO

 

 

NrnpM60.png

"Ei voi olla totta."

Yasmine tajusi muutaman kuukauden päästä hääyöstä olevansa raskaana. Hän ei pahemmin tuntenut raskauden alun oireita, ja teki testin vain alati kasvavan vatsansa takia. Se näytti positiivista.

"Hienoa, tämähän tästä vielä puuttuikin."

cIyHpuF.png

Pomp oli yrittänyt hyvitellä tapahtumia jälkeenpäin mitä uskomattomimmilla asioilla, mutta Yasmine ei saattanut unohtaa sellaista. Pomp oli anellut viikon polvillaan anteeksiantoa, ja vedonnut olleensa aivan liian humalassa kontrolloidakseen itseään.

Yasmine ei halunnut unohtaa kokemaansa vääryyttä,vaan käytti sitä ruokkiakseen vihaansa miestänsä kohtaan. Hän halusi vain eroon tästä, ei mistään muusta.

"Ja nyt sitten sinä ilmestyt kuvioihin!" hän kiukutteli peilikuvansa kautta näkyvälle vatsalle. Yasmine oli tietoinen, että viikot abortin suorittamiseen olivat laskettavissa yhden käden sormilla, jos edes silläkään.

tb2ri0T.png

Hän tiesi, ettei Pompkaan varmasti haluaisi pitää lasta, joka muistuttaisi aina häntä siitä mitä tapahtui.

"Parempi kitkeä rikkaruohot ajoissa." nainen totesi siveli kerran vatsaansa. "Sitä paitsi en halua näyttää lihavalta."

7zlW3o3.png

Puettuaan päälleen Yasmine riensi keittiöön, jossa Pomp istui nauttimassa aamupalaa. Mies oli yllättynyt nähdessään vaimonsa, sillä tämä vältteli häntä sen minkä kerkesi. Pomp halusi antaa Yasminelle tilaa ja rauhaa käydä asioita läpi, eikä siksi tunkeutunut tämän seuraan.

"Kas, huomenta."

Pomp sanoi varovasti, ja yritti levittää huomaamattoman hymyn kasvoilleen. Yasmine asettui miehen eteen toiselle puolelle pöytää, ja katsoi tätä ilmeettömänä.

"Minulla on sinulle asiaa."

"Kerro toki." 

"Olen raskaana sinulle."

Huoneeseen laski hiljaisuus. Yasmine tutki Pompin ryppyisiä kasvoja kiinnostuneena, ja odotti salaa iloisena koska järkytys leviäisi koristamaan sitä.

fbbIDYg.png

"No mutta..." Pomp huokaisi yllättyneenä. Yasminen kauhuksi mies HYMYILI. "Sehän on AIVAN MAHTAVAA!"

Ajatus pienestä Valerien näköisestä tytöstä sai hänet sellaiseen hurmokseen, että kesti tovin ennen kuin hän palasi takaisin maan pinnalle. Silloin hän myös tajusi mitä oli sanonut:

"Tai siis...mitä mieltä sinä olet asiasta..?"

sAcBnBL.png

"En todellakaan aio pitää lasta. Se ei tuo minulle mieleen kuin vain huonoja muistoja, enkä todellakaan halua äidiksi."

Pompin innostunut ilme lopahti saman tien, ja hän nousi seisomaan.

0ssGlmu.png

"Mutta Yasmine rakas..."

"Älä kutsu minua noin. En halua pitää lasta, haluan abortin."

"Keskusteltaisiin tästä vielä. Ethän sinä voi lasta tappaa!"

"Ei se ole lapsi, se on muodoton möntti vasta."

"Entä jos...jos pääsisimme sopimukseen asiasta?"

Yasmine aukaisi jo suunsa haukkuakseen Pompin maanrakoon, mutta sulki sen saman tien. Mies oli sanonut taikasanan. Hänen vapautensa saattaisi alkaa tästä.

"Hyvä on. Vain yhdellä ehdolla."

"Teen mitä vain, kunhan pidämme lapsen."

"Haluan, että kun saan sen, et sen jälkeen puutu minun tekemisiini millään lailla. Saan mennä ja tehdä mitä haluan, etkä sinä kysele perääni onko selvä?"

wFoe8DC.png

"Mutta..." Pomp aloitti ja Yasmine keskeytti hänet välittömästi.

"Ei muttia. Ota tai jätä."

Mies tiesi olevansa umpikujassa, mutta yritti vielä löytää toista ratkaisua asiaan. Huomattuaan sen mahdottomasti hän huokaisi antautuneena.

"Hyvä on."

 

 

OOOOO

 

 

RJRSjlw.png

Pomp tunsi olevansa maailman onnellisin mies, kun pieni Sore saapui hänen elämäänsä. Ahdistavaksi ja kolkoksi muuttunut talo tulvahti täyteen rakkautta ja naurua, kun pienen tytön askeleet tömisivät pitkin sen käytäviä.

Sore oli aivan äitinsä näköinen, ja Pomp meinasikin antaa aluksi tytön nimeksi Valerie. Yasmine kuitenkin kielsi sen, ja sanoi ettei koskaan enää halua kuulla sitä nimeä. Soresta tuli siis Sore siron rakenteensa ja ujon luonteensa perusteella.

Pomp rakasti häntä enemmän kuin mitään muuta.

9X7mEmf.png

Sore sai Yasminen tavoin isältään kaiken, ja Pomp sisusti vierashuoneen tyttärelleen mieluisaksi. Yasmine oli tietenkin asiasta näreissään, sillä huone oli toiminut aikaisemmin hänen pakopaikkanaan. Nyt hänen vaihtoehtoinaan oli nukkua joko Pompin vierellä, tai olla tulematta yöksi kotiin.

Miltein jokaisena iltana hän valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon.

K5CTiI9.png

Yasmine ja Pomp vieraantuivat entisestään toisistaan, ja avioliitto alkoi täyttää kaikki kulissiavioliiton määritteet. He eivät esiintyneet julkisesti yhdessä, ja Yasmine ei suostunut edes katsomaan Soreen päin.

Pomp sai hoitaa talouden ja mahdolliset edustustehtävät yläluokan kinkereillä, kun taas Yasmine viiletti yöelämässä vieraiden ihmisten kanssa ja kulutti rahoja milloin mihinkin.

N2D1aPJ.png

"Söisit jotain."

Pomp katsoi huolestuneena vaimoaan, joka istui toisessa päässä pöytää ja tuijotti kaukaisuuteen. Hän oli laihtunut rajusti ja aloittanut polttamaan, mistä Pomp ei ollut mielissään. Hänestä tupakansavu ei ollut hyväksi Sorelle.

"Laittaisit tuon tupakan pois. Tässä on pöytä täynnä kaikkea hyvää, mitä Hanna on laittanut koko aamun."

QZxYRDv.png

"Älä puutu minun asioihini." Yasmine tiuskaisi ja sytytti tupakan Pompin pyynnöstä välittämättä. "Mikset nai sitä typerää taloudenhoitajaa sitten, kerta arvostat hänen kokkaustaitojaan noin paljon."

Pomp katsoi apeasti Yasminea, joka nousi pöydästä ja tiputti tahallaan yhden keittokulhoista lattialle. Naisen piirteet alkoivat hiljalleen rapistua, eikä Valerien kauneus enää huokunut hänestä entiseen tapaan.

"Noin, saapahan siivooja ansaita palkkanssa." Yasmine tokaisi ivallisesti, ja käveli sitten matkoihinsa. Pomp silitti Soren poskea hellästi, ja haukkasi palan omenasta.

"Onneksi minulla on sinut."

 

 

OOOOO

 

 

mIbnsLj.png

Eräänä sateisena syyspäiväna palattuaan ystävättärensä luota Yasmine tajusi kävelevänsä tuttujen katujen poikki.

Hän muisti saman tien Harryn, jonka talo häämötti edessä oikealla. Muistot heidän villistä ja vapaasta suhteestaan tulvivat tuoreena mieleen.

"Asuukohan hän vielä täällä?" Yasmine mutisi itsekseen puoliääneen, ja katseli kiinnostuneena kohti talon ikkunoita.

Samassa hän oli törmätä vastaantulevaan jalankulkijaan.

SI3ZCAe.png

"Ei mutta..Yasminehan se siinä."

Harry oli muuttunut, mutta Yasmine tunnisti silti varsin hyvin entisen miesystävänsä. Hän oli hieman hämillään, ja hymyili vain vaivautuneesti osaamatta sanoa mitään.

"Jaahas, tulitko vakoilemaan tekemisiäni? Aika törkeää, kun et ole antanut kuulua itsestäsi moneen vuoteen."

"On ollut kiireitä. Itse asiassa minulla on nytkin kiire erääseen tapaamiseen." Yasmine keksi hätävalheen ja lähti hivuttautumaan Harryn ohitse. Hän tunsi poskiensa kuumottavan oudosti. "Oli tosi mukava tavata, pärjäile!"

h0RhtQV.png

Kiirehtiessään askeliaan Yasmine kuuli viel Harryn ivallisen huudon takaansa:

"Noh, joko vanhan miehen suutelemiseen on tottunut?"

Yasmine seisahtui niille sijoilleen ja hänen kasvoilleen levisi aivan toisenlainen kuumotus.

fqoleeQ.png

"Ettäs kehtaat! Se ei todellakaan ole sinun asiasi! Olet kyllä vieläkin aivan samanlainen kuin ennen, yhtä törkeä."

Yasmine oli niin raivoissaan, että sateenvarjo hänen kädessään tärisi tiputtaen vesipisaroita ympäriinsä. Harryn nauru vain yllytti naisen kiukunpurkausta, ja tämä käveli pois huomattuaan ettei sanaryöppy toiminutkaan halutulla tavalla.

9xTwMJo.png

"Et ole kyllä muuttunut itsekkään yhtään, muru." Harry huusi nauraen Yasminen perään, ja katseli tämän kiireistä katoamista paikalta. "Soittele, jos tulee ikävä!"

 

 

OOOOO

 

 

XJ9zAF9.png

Yasmine tuijotti yöpöydän päälle asetettua jalkalamppua, joka hänen mielestään oli mauttominta mitä ikinä saattoi olla. Hän oli itse joskus aikoinaan löytänyt sen ja toisen samanlaisen kirpputorilta pitäen sitä suurena aarteena.

Hän oli jättänyt lamput Harrylle muutettuaan Pompin luokse. Siitä oli nyt aikaa miltein viisi vuotta.

Pian tavattuaan Harryn kanssa uudelleen Yasmine oli heittäytynyt päämäärättömään suhteeseen tämän kanssa. Oli mukavaa saada edes pieni osa menneisyydestä takaisin, ja he olivat kumpikin kasvaneet ja viisastuneet viime kerrasta. Tai no, ainakin hän itse oli. Harry oli täydellinen vastakohta tylsään ja jäykkään Pompiin verrattuna, ja vanhat tunteet alkoivat nousta esiin entistä vahvempina. Yasmine pelkäsi rakastumista, ja yritti siksi loppuun asti estää itseään tuntemasta mitään.

ellQXMa.png

"Mitä sinä tuijotat?"

Yasmine makasi Harryn asunnon makuuhuoneessa ja kuunteli sateen ropinaa ikkunaa vasten. Oli taas syksy,  noin tarkalleen vuosi siitä kun he olivat käytännössä törmänneet Harryn kanssa toisiinsa.

IGT5Eu0.png

"Sinua tietenkin. Näytät kauniilta." Harry istui puolialastoman tuolilla sänkyä vastapäätä, ja silmäili Yasminea päästä varpaisiin hymyssä suin.

Nainen naurahti.

"Oikeasti, tähän voisi tottua." yrittäen kuulostaa mahdollisimman vakuuttavalta Harry nojautui lähemmäksi. "Sinä, minä...tämä asunto."

"Minä olen jo miltein tottunutkin." Yasmine päästi suustaan ja hiljentyi sitten välittömästi. Hän yritti näyttää möläytyksensä olevan vain ohimennen lauottu kommentti, ja ryhtyi kiireesti pukemaan päällensä.

Harry ei sanonut mitään, katseli vain.

bjxdBHG.png

"Onko sinulla kiire?" mies viimein aukaisi suunsa, kun Yasmine oli asettanut kengät jalkaansa.

"Ei pahemmin, mutta ajattelin nyt mennä."

Yasmine nousi lähteäkseen, mutta Harry kaappasi hänet vielä syleilyynsä.

P7YqvnZ.png

"Jäisit nyt vielä hetkeksi." mies supisi pyytävästi ja suukotti Yasminea. Tämä ei voinut olla hymyilemättä.

"Et ole ennenkään ollut näin kiinnostunut minusta."

"Ajat muuttuvat, nyt haluan että kuulut kokonaan minulle."

7I1arm6.png

Yasmine irroitti itsensä miehen syleilystä ja suuteli tätä vielä hyvästiksi.

"Lupaan tulla taas pian."

Harry jäi seisomaan makuuhuoneen ovelle koiranpentuilme kasvoillaan, mutta Yasmine avasi silti päättäväisesti ulko-oven.

Prq2yNz.png

Hänen sydämensä pamppaili levottomasti, ja kädet hikosivat kylmästä sateesta huolimatta. Harry oli juuri sanonut jotain mikä sai hänet kuin leijumaan pilvissä.

He tosiaan voisivat aloittaa alusta, tällä kertaa onnistuneesti.

 

 

OOOOO

 

 

EQh8sIJ.png

"Missä olet taas ollut, kello on jo paljon?"

Pomp ei malttanut olla kysymättä Yasminen tekemisiä eräänä iltana, vaikka oli jo vuosien ajan toteuttanut sopimusta kuuliaasti.

"Sorella oli jo ikävä äitiään, kävit kotona viimeksi kaksi päivää sitten."

Yasmine katsoi halveksuen ja kyllästyneen näköisenä sekä aviomistään että Sorea. Hän oli kokonaan menettänyt kiinnostuksensa näitä kahta kohtaan.

cugDu1G.png

"Se ei kuulu sinulle pätkääkään, johan tästä ollaan sovittu. Hoida sinä vain omat asiasi, niin minä hoidan omani."

Pompin poskilihakset kiristyivät hetkeksi tukahdetusta raivosta, mutta hän malttoi mielensä sylissään pitämänsä tytön vuoksi. Ei olisi hyväksi riidellä tämän kuullen. Yasmine huomasi hetkittäisen kiukunpuuskauksen Pompin kasvoista, ja päätti lisätä vielä vettä myllyyn.

"Sitä paitsi, tuo kakara ei ole minun. En halua edes nähdä sitä."

B62bJuV.png

Yasmine avasi jääkaapin etsiäkseen itselleen jotain juotavaa. Pomp puristi Soren hieman tiukemmin itseään vasten ja silitti tämän kiiltävän mustia hiuksia.

"Ei hän sitä oikeasti tarkoittanut." mies kuiskasi tytön korvaan.

Sitten hän tuli katsahtaneeksi tarkemmin vaimoaan, jota nykyään harvoin näki.

aum7ZbJ.png

"Olet tainnut lihota." hän töksäytti ja jäi tuijottamaan Yasminea.

Tämä kääntyi hitaasti pois jääkaapin luota, ja tuijotti Pompia silmät viiruina.

"Voisitko toistaa?"

"Sanoin, että olet tainnut hieman lihota viime aikoina."

Pomp näki että Yasmine oli tässä vaiheessa jo räjähtämispisteessä, ja valmistautui saamaan aimo ryöpyn herjauksia niskaansa. Syyttävä sormi kohosi jo häntä kohden.

doOlzAX.png

"KUULE! KATSOISIT ITSE ITSEÄSI PEILIIN. VOISIT OLLA PIKEMMINKIN SOREN VAARI KUIN ISÄ, SENKIN ILJETTÄVÄ RAISKAAJA! SANOINHAN, ETTÄ ÄLÄ SEKAANNU MINUN ASIOIHINI!"

"Pakko sekaantua, olethan sentään vaimoni." Pomp kohautti olkiaan ja muistutti heitä yhdistävästä tekijästä.

"TIEDOKSI VAAN, ETTEN KAUAA OLE! OTAN ERON."

f7Ckxxr.png

"Selvä."

Pomp kohautti olkiaan kyllästyneenä ja poistui sitten vähin äänin keittiöstä. Hän oli salaa toivonutkin tämän uutisen kuulemista jo jonkin aikaa, sillä Yasminen käytös alkoi olla miltein sietämätöntä. Hän ei enää tarvinnut tätä muistaakseen Valerien. Hänellä oli nyt Sore, joka vuosi vuodelta näytti yhä enemmän äidiltään.

Yasmine huokaisi helpotuksesta kuullessaan keittiön oven käyvän, ja risti kätensä syliinsä. Hän oli olettanut eron julkistamisen synnyttävän isommankin sopan, mutta ilmeisesti Pompkin alkoi pitää sitä hyvänä ratkaisuna.

Siinä seisoessaan hän tuli katsoneeksi vatsaansa, joka tosiaan oli taas viime aikoina kasvanut uhkaavan paljon. Hän päätti käydä lääkärissä heti seuraavana päivänä.

 

OOOOO

 

 

MZVfZzt.png

Yasmine soitti Harryn paikalle heti kuultuaan uutiset neuvolan lääkäriltä. Aivan kuten hän oli arvellutkin, raskaustesti näytti jälleen positiivista. Tällä kertaa uutinen oli kuitenkin helpotus, sillä hän saisi pian lapsen rakastamansa miehen kanssa.

Yasmine ei kuitenkaan halunnut kertoa uutisia puhelimessa, vaan kasvotusten. Harry tulisi varmasti hyppimään riemusta kuullessan hänen myös eroavan miehestään.

pLj29nJ.png

"Mikä hätänä, oletko sairas?"

Harry oli parkkeerannut autonsa parin korttelin päähän ja miltein juossut loppumatkan. Yasmine odotti häntä läheisellä bussipysäkillä jännitys vatsassa kuplien.

"Istu alas, niin kerron."

Harry istahti kärsimättömänä hänen vierelleen, ja imi tupakkaansa pitkään ja hartaasti.

LIPQN5E.png

"No?"

Yasmine oli vaiti hetken aikaa, eikä uskaltanut edes katsoa miestä silmiin.

"Olen raskaana."

"Onneksi olkoon teille sitten."

"Typerys, SINULLE!"

Harryn kulmat kohosivat aavistuksen ylemmäs, ja hän tuijotti Yasminea kuin luullakseen tilannetta vitsiksi.

"Oletko varma, jos kuitenkin se..."

"Täysin varma. Olen ollut viimeisen vuoden aikana vain sinun kanssasi."

zKLqO2a.png

Harry nojasi typertyneenä penkin selkänojaan, ja poltteli hetken. Hiljaisuus tuntui Yasminesta miltein tukahduttavan painostavalta, kunnes viimein mies avasi suunsa.

"Kai asiat ovat hoidossa?"

"Kyllä. Otin eron Pompista, ja vauva voi ihan hyvin."

"Tarkoitin aborttia."

Sanat tulivat niin suoraan Harryn suusta, että Yasmine koki hienoisen järkytyksen. Eihän tässä nyt näin pitänyt käydä, tämänhän piti olla hyvä uutinen.

8gMr779.png

"Harry, minä haluan pitää lapsen. Meidän lapsemme. Voisimme vihdoin perustaa perheen, sinähän sanoit että haluat pitää minut kokonaan itselläsi. Nyt se on mahdollista, voin muutta takaisin luoksesi vaikka saman tien!"

"Sinullahan on jo perhe."

Järkytys syveni Yasminen huomattua miten kylmäksi Harry oli yhtäkkiä muuttunut. Hänen unelmansa yhteenpaluusta alkoi hiljalleen murentua.

ylj11io.png

"Mutta, sinähän sanoit..."

"Lapsesta ei ollut mitään puhetta. Olen pärjännyt ilman niitä rääkyviä apinoita tähänkin asti, enkä halua koskaan vastuulleni sellaista. Jos et ota sitä pois, en näe mitään syytä tavata sinua enää. Ja isyyden kiistän, ties kenen kanssa olet pelehtinyt."

"ETHÄN SINÄ VOI TEHDÄ NÄIN..!"

Kyyneleet alkoivat virrata pitkin Yasminen poskia, ja kurkkua kuristi niin ettei henki meinannut kulkea. Harry kääntyi selin häneen, nousi, ja lähti kävelemään poispäin. Ilmeisesti hänellä ei ollut mitään lisättävää asiaan.

qZE0mJ2.png

Yasmine oli liian shokissa juostakseen tämän perään, hän vain nyyhkytti hysteerisenä penkillä. Hän ei halunnut luopua lapsesta, ei tällä kertaa, ja Harry ei halunnut häntä jos lapsi tulisi mukaan kuvioihin.

Miten kaikki saattoikaan mennä niin pieleen?

 

 

OOOOO

 

 

46Gkhaq.png

Pomp ei todellakaan ilahtunut Yasminen uutisista lapsesta ja suhteesta Harryyn. Kaikista vähiten hän oli odottanut, että nainen pyysi anteeksi uhkaustaan erota, ja kysyi saisiko jäädä miehen luokse asumaan. Pomp halusi pitää eron voimassa, mutta kaikestaan kokemastaan vääryydestä huolimatta majoitti naisen taloonsa.

He tekivät uuden sopimuksen, joka olisi voimassa vain sen aikaa kunnes erosta tulisi virallista. Ensinnäkin Yasmine pysyisi jatkossa kotona, eikä pilaisi Pompin mainetta yhtään enempää. He muuttivat pieneen kaupunkiin tavalliseen omakotitaloon asumaan, jotta juorut raskaudesta eivät leviäisi kaikkien korviin.

Pompilla oli myös yksi ehto, joka koski Yasminen ja Harryn lasta. Tämä pitäisi syntyessään antaa pois taikka sijoittaa jonnekkin muualle siksi aikaa, kunnes Yasmine on hankkinut oman asuntonsa. Pomp ei halunnut nähdä lasta.

Nöyränä ja petettynä Yasmine suostui kaikkiin ehtoihin.

gNeCo8B.png

Kuitenkin, kun nainen palasi synnytysosatolta taksilla kotiin eräänä iltapäivänä, oli hänellä mukanaan pieni poikavauva.

Pomp katsoi aivan pian entistä vaimoaan ja lasta inhoten, ja käski viedä tämän pois talostaan.

"Kuinka kehtaat tuoda tuon äpärän tänne? Meillä oli sopimus!"

50caI9d.png

"Niin, mutta tässä kohtaa teen poikkeuksen. En halua luopua hänestä, en yhdeksikään päiväksi. Saat kärsiä tilanteesta nämä viimeiset kaksi viikkoa, kunnes saan uuden asunnon avaimet käteeni."

Yasmine sivuutti raivopäisen Pompin ja vei pojan ostamaansa kehtoon omaan huoneeseensa. Pomp seurasi hurjapäisenä perässä.

yLWUCVf.png

"EN KOSKAAN ANTANUT LUPAA SINULLE TUODA SITÄ TÄNNE. JOS ET KUNNIOITA SOPIMUSTA, SAATTE MOLEMMAT LENTÄÄ PIHALLE VÄLITTÖMÄSTI!"

Yasmine pysyi vaiti, ja asetti pojan hellästi pehmeälle patjalle. Sitten hän kääntyi Pompiin päin hermonsa menettäneenä.

rcXEfnV.png

"STORM ON MINULLE PALJON ARVOKKAAMPI KUIN KUMPIKAAN TEISTÄ! HÄN ASUU MINUN KANSSANI TÄÄLLÄ NIIN KAUAN KUIN TARVITSEE. SINÄ JA SINUN SANOMISESI ETTE VAIKUTA MITÄÄN MINUN PÄÄTÖKSIINI, NE OVAT ILMAA MINULLE!"

YRtGnEu.png

Pompin mitta oli ääriään myöten täynn, ja hän tarrasi Yasminen paitaan nyrkki uhkaavasti kohollaan.

"SINÄ VASTUUTON JA ITSEPÄINEN ÄMMÄ, NYT RIITTI!"

Pomp oli juuri aikeissa lyödä, nyrkki valmiiksi tiukaksi puristuneena ja Yasmine silmät peloissaan sulkeneena, kun hän tunsi pistoksen. Aivan kuin joku olisi repäissyt hänen sydämensä kahtia, kipu oli sanoinkuvaamattoman kauhea. Pomp kouristeli hetken seisoviltaan, kunnes kipu lamaannutti kaikki aistit, ja pimensi hänen tajunsa.

Mgtov0M.png

Hänen veltto ruumiinsa lysähti keskelle huoneen lattiaa kuuluvasti pamahtaen. Yasmine katsoi näkyä järkytyksen vallassa, ja ryntäsi sitten etsimään puhelinta.