1-2.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

jyZwZo5.png

Adore tuijotti peilikuvaansa ilmeettömänä. Hän oli kyninyt pitkät kutrinsa lyhyiksi siinä toivossa, että saisi itselleen muuta ajateltavaa kuin Wilhelm. Nyt häntä kuitenkin ärsytti sekä miehen ajattelu, että pilalle menneet hiukset.

Tilanne oli siis huonommin kuin alunperin oli ollut.

sfDCKjK.png

Star ja Wilhelm olivat alkaneet viettää yhä enemmän aikaa yhdessä. Adore yritti väistellä heidän seuraansa viimeiseen asti, ja keksi itselleen mitä ihmeellisimpiä tekosyitä jos he pyysivät häntä kanssaan viettämään aikaa.

Adore oli yrittänyt kaikkensa, ettei ajattelisi Wilhelmiä enemmän kuin tuttavana, mutta se tuntui kuukausienkin jälkeen edelleen mahdottomalta ajatukselta.

4jQdgYJ.png

Lisäksi hänen ja Starin välit olivat alkaneet viiletä, ainakin Adoren mielestä. Star ei jaksanut enää tehdä muuta kuin olla Wilhelmin kanssa taikka sitten puhua tästä illat läpensä. Adore alkoi olla kypsä saman ylistyspuheen kuuntelemiseen, ja nykyään enää hän vain makasi sohvalla yrittäen esittää kiinnostunutta.

Star ei onneltaan huomannut, miten onneton Adore oli.

fayuzpL.png

Siispä, jäätyään ilman parempaa seuraa Adore vietti paljon aikaansa hoitaen Galaxyä. Hevonen sentään kuunteli rauhallisena hänen vuodatustaan surkeasta elämästä, eikä keskeyttänyt tai arvostellut Adorea millään lailla.

Aivan kuin se olisi ainoa joka ymmärtäisi hänen tunteitaan.

"Sinä ja minä, Galaxy. Enää olemme vain me kaksi."

JN6cjHF.png

"Kuulostipa dramaattiselta." paikalle ilmestynyt Yusef tokaisi ja tuijotti Adoren paljasta selkää. "Oletko hukannut pikku metsäntyttö-ystäväsi jonnekin?"

"Hänellä on...muita kiireitä." Adore valehteli. Hän ei halunnut saattaa Staria pahaan tilanteeseen kertomalla tämän tapailevan sirkuksen ulkopuolisen kanssa.

"Vai niin...Minulla olisikin sinulle asiaa, nyt kun löysin sinut."

kRglYRG.png

"No?" Adore kääntyi Yusefin suuntaan ja kiersi kätensä puuskaan kärsimättömänä. Hän ei todellakaan nauttinut tirehtöörin seurasta, ja yritti välttää viettämästä pitkiä aikoja tämän kanssa. Joka kerta kun hän katsoi Yusefia silmiin, hän näki Calien huutavan tuskissaan.

"Tahdon näyttää sinulle, mitä olen hankkinut. Tule mukaani, se on vaunussani."

Adore lähti vastahakoisesti seuraamaan miestä tämän vaunulle, ja yritti arvuutella mistä oikein mahtoi olla kyse.

x63THWd.png

Tavallisesta poiketen he eivät jääneetkään alakerran oleskelutilaan seisomaan, vaan Yusef viittoi Adorea seuraamaan yläkertaan. Sinne vievät tikkaat narahtelivat ikävästi, kun Adore kipusi askel kerrallaan kohti korkeuksia.

YciVDIn.png

"Tadaa! Tervetuloa minun valtakuntaani."

Yusef levitti kätensä sivuilleen ja esitteli Adoren edessä aukeavaa huonetta innoissaan. Koko yläkerta oli kuin pieni vaatetehdas. Seinillä roikkui mitä kauniimpia juhla- ja esiintymisasuja, ja isot kangasrullat nojasivat seiniin ja telineisiin. Adore katsoi haltioissaan ympärilleen. Hän ei olisi koskaan arvannut Yusefin omaavan tällaisenkin puolen.

"Täällä on eräs asu, jota haluan sinun sovittavan." Yusef tokaisi ja ryhtyi penkomaan pientä nurkassa seisovaa kaappia.

3aPkX7D.png

"Öhmmm...siis nytten vai? Tässä?" Adore tunsi olonsa äkisti kiusaantuneeksi, ja hän yritti keksiä miten puhuisi itsensä ulos tilanteesta.

Yusef kömpi ulos kaapista pidellen suurta vaatemyttyä käsissään.

"Ei, vaan tuolla sermin takana tietenkin! Mitä oikein kuvittelet minusta?"

Adore otti vaatemytyn vastaan posket punaisina, ja käveli nolona Yusefin osoittaman sermin taakse.

vbAQXGr.png

"Sano kun on valmista."

Yusef huikkasi sermin toiselta puolelta, missä hän seisoskeli odottamassa. Adore riisui ripeästi vaatteensa, ja ahtoi tiukalta tuntuvaa vaatetta ylleen. Hetken kestäneen taistelun jälkeen hän tuijotti itseään peilistä hengitys puuskuttaen.

zCAHIHR.png

Hänellä oli päällään kirkkaanpunainen takki, jonka olkapäillä komeilivat suuret tupsut. Adore tajusi pitävänsä naispuolista tirehtöörin asua, ja hän kummasteli miksi Yusef oli hankkinut sellaisen.

"No, mitä pidät siitä?"

lqKMqGX.png

Yusef kurkkasi sermin toiselle puolelle ja hymyili leveästi. Adore astui hieman paremmin esille, ja pyörähti vaivautuneena kerran ympäri.

"Sehän sopii sinulle kuin nakuutettu!" Yusef ylisti ja heilutti käsiään innoissaan.

"Se on...hieno. Onko tarkoitus että pidän sitä jatkossa esiintymisasunani? Voisin muuten harkita, mutta asu on ehkä hieman liian vaivalloinen ja hankala ratsastamiseen."

Adore tokaisi ja yritti mahdollisimman kauniisti sanoa, ettei tarvitsisi asua esityksessään. Yusef vastasi hänen kysymykseensä hörisevällä naurullaan.

dKgv7Lt.png

"Adore. Et sinä ratsastukseen sitä tarvitse." Yusef vakavoitui ja katsoi Adorea merkitsevästi. "Ajattelin että voisit pitää sitä päälläsi, kun esiinnyt kanssani. Minun vierelläni, sirkusjohtajan vaimona."

Adore ei ollut uskoa korviaan.

nNWwJqd.png

"Kanssasi? Hei hetkinen..."

Adore tyrmäsi Yusefin yrityksen koskettaa itseään, ja hän otti askeleen taaksepäin kohti portaikkoa.

"Adore, sinä kuulut minulle ja teet mitä käsken. Luuletko itselläsi olevan vaihtoehtoja?"

8dFB7Jz.png

Ennen kuin Adore ehti sanoa tai tehdä mitään, Yusef oli jo kaapannut hänet kovakouraisesti syliinsä ja usuttanut huulensa hänen omiaan vasten. Adore tunsi inhon väristyksen kulkevan pitkin selkäänsä, ja miehen kosketukset pitkin hänen kehoaan tuntuivat ahdistavalta. Adore yritti pyristellä vastaan, mutta mitä kovemmin hän yritti, sitä kovemmin kädet hänen ympärillään puristivat.

"Kaikki ne lahjat ja viestit, etkä ole muka ymmärtänyt mitä tunnen sinua kohtaan. Minä tahdon sinut!"

nGPyFQ8.png

Yusef painoi Adoren väkisin pöytää vasten, ja tämä ulvaisi kivusta kun sen terävä reuna kolahti hänen sääreensä. Adore sulki silmänsä ja yritti sysätä ajatuksensa kauas vallitsevasta tilanteesta. Yusef ei päästäisi häntä käsistään noin vain, ei ennen kuin hän saisi mitä tahtoi.

Miehen paino puristi Adorea seinää vasten.

 

 

OOOOO

 

 

LnDZXNX.png

Sade piiskasi puita ja vaunujen kattoja myöhemmin samana iltana. Sen voimalta ei säästynyt edes pieni onneton olento, joka raahasi itseään kontillaan eteenpäin paniikissa ja itkuisena.

GxMG2UQ.png

Sade ei kuitenkaan päässyt kokonaan huuhtelemaan Adoren itkuisia kasvoja, joilla levinnyt maskara valui mustina noroina. Hänen jokainen lihaksensa värisi inhosta ja voimattomuudesta, ja pahoinvointi kirvoitteli kurkunpäätä. Adore oli deletoinun muististaan koko edellisten tuntien tapahtumat, ja hän yritti viimeisillä voimillaan raahautua takaisin omaan vaunuunsa.

Olo oli saastainen, käytetty. Miksei hän koskaan ollut tajunnut että...

ANJMn0J.png

Kauempaa kuului oven paukahdus. Adore siristi silmiään nähdäkseen kyynelten ja meikin takaa Wilhelmin, joka kapusi ripeästi alas portaita hänen vaununsa luona. Ilmeisesti he olivat Starin kanssa vetäytyneet sisätiloihin sateen alettua. Adore suuntasi kaikki viimeiset voimansa huutaakseen apua, ja sai ilmoille vain vaivoin kuuluvan äännähdyksen.

Se kuitenkin riitti. Wilhelm huomasi hänet.

AZFeIn3.png

"Herranen aika! Mitä sinulle on oikein tapahtunut, Adore?!"

Wilhelm juoksi nopeasti pitkin sateista pihamaata Adoren luokse. Tyttö lyyhistyi kokonaan makaamaan märälle hiekalle, ja jaksoi tuskin kohottaa kätensä miehen suuntaan.

Wilhelm tarttui siihen voimakkaalla ja lämpimällä otteellaan, ja nosti hänet syliinsä. Adore purskahti onnettomaan itkuun.

fNJIFXM.png

"Mikset se voinut olla sinä....MIKSET SE VOINUT OLLA SINÄ!"

Adore hoki yhä uudelleen ja uudelleen Wilhelmin turvallisessa ja lämpimässä sylissä, ja katsoi tätä onnettomana. Mies ei vastannut, hän tuskin tajusi mitä Adore yritti sanoa. He seisoivat siinä paikallaan hetken aikaa, hiljaa, kunnes Adore oli hieman rauhoittunut. Sitten Wilhelm lähti taluttamaan tärisevää ja puolialastonta tyttöä takaisin vaunuunsa.

MeDjYrB.png

He eivät huomanneet Yusefin tarkkailevan heitä hieman kauempaa.

 

 

OOOOO

 

 

2GbtsBx.png

Star istui sohvalla ja lohdutti nyyhkyttävää Adorea aina aamun tunneille asti. Hän yritti moneen kertaan kysyä mitä tytölle oli tapahtunut, mutta tämä kieltäytyi kertomasta ja vetosi siihen ettei muistanut.

Adorea pelotti, Yusef oli uhannut tappaa hänet jos hän kertoisi asiasta kenellekkään.

tQ17RpH.png

"Adore, minä pyydän sinua vielä kerran. Ole kiltti ja kerro mitä tapahtui."

Star maanitteli samalla kun silitti ystävänsä hiuksia. Vastaukseksi hän sai kuitenkin vain hiljaisuuden.

"Hyvä on, kerro sitten kun sinusta tuntuu siltä....Jos voin yhtään helpottaa oloasi, voin puolestani kertoa että me aiomme viimein tehdä sen! Olemme suunnitelleet Wihelmin kanssa, kuinka sinä ja minä pääsemme pakenemaan täältä. Ja tämäniltaiset tapahtumat vahvistavat sen, että mitä nopeammin niin sen parempi. Lähdemme huomenna, oletko valmis?"

VikFPou.png

Kun vastausta ei taaskaan kuulunut, Star katsahti alas Adoren puoleen. Hän tunsi helpotusta nähdessään tämän nukkuvan sikeästi, pieni hymy kasvoillaan.

"Niin, minustakin se on aivan mahtavaa." Star huokaisi ja sammutti valot.

 

 

OOOOO

 

 

ql9DDiA.png

Wilhelm koputti seuraavana iltana auringonlaskun aikaan vaunun ovelle. Adore saapui avaamaan sen, ja kaksikko jakoi vaivautuneita katseita keskenään.

xjLTqkx.png

"Kuinka oikein voit?" Wilhelm kysyi vilpittömän huolissaan. Adore kohautti olkiaan.

"En tiedä...kaipa se tässä. Tule sisälle ennen kuin joku näkee sinut."

RQx9AJj.png

Se oli kuitenkin jo liian myöhäistä. Lähistöllä piileskellyt Yusef oli bongannut kaksikon, ja luuli näiden kahden välillä olevan jotain enemmänkin. Hän kihisi raivosta ajatellessaan, että joku toinen mies kajosi HÄNEN Adoreensa.

awXGWKb.png

Yusef päätti piiloutua vaunun seinustalle, ja odottaa kunnes joku tulisi ulos. Ja se joku saisi katua.

ao1YfgC.png

"Oletteko valmiina lähtemään?" Wilhelm kysyi oveen nojaten, ja katsoi kuinka tytöt pukivat tohkeissaan matkavarusteita päällensä. "Muistakaa, että meidän täytyy olla todella nopeita toimissamme."

cycv6mI.png

Hetken kuluttua tytöt seisoivat lähtövalmiina laukkujensa kanssa keskellä huonetta.

"No niin, mennään sitten." Star nyökkäsi innoissaan. Adoresta tuntui, että hän jännitti molempien puolesta. Vatsassa väänsi ikävästi, aivan kuin olisi syönyt jotain pilaantunutta.

Y75matK.png

Ennen kuin Wilhelm ehti ovelle, Star hyppäsi hänen syliinsä ja rutisti oikein kovaan.

"Ihanaa, kohta pääsemme nauttimaan vapaudesta! Rakastan sinua, Wilhelm"

"Niin minäkin sinua."

He vaihtoivat lyhyen suudelman, joka viilsi jälleen kerran Adoren sisuskaluja.

"Menen edeltä ja laitan kaiken valmiiksi. Tulkaa niin nopeasti kuin voitte, ja pysykää varjoissa." Wilhelm opasti ennen kuin avasi oven ja astui ulos pimenevään iltaan.

AGdGm1G.png

nFy6G5u.png

KGsgguS.png

Mutta sitten kaikki meni pahasti pieleen. Adore ehti nähdä vilauksen kiiltävää terästä laskevaa aurinkoa vasten, ja sen jälkeen kuului selkäpiitä karmiva karjaisu. Star kiljaisi, Wilhelm kaatui maahan, ja jonkun hyytävä nauru täytti pihamaan.

kl3MRq2.png

Wilhelm kieri alas portaita ja kaatui maahan roiskien verta joka puolelle. Veitsi oli lävistänyt hänen vatsansa, joten hän ei kuollut vaan jäi kärsivänä vaikeroimaan soratielle.

Bw616j9.png

Kuistilla hänen takanaan esiin astui Yusef, joka katseli aikaansaannostaan varsin tyytyväisenä. Hänen kädessään oleva veitsi tiputti veripisaroita terassille. Hetken tuijotettuaan uhriaan hän kapusi rauhallisesti alas portaita ja laskeutui Wilhelmin ylle. Tytöt olivat rynnänneet ovelle kauhusta kankeina katsomaan tapahtumia.

bny21lE.png

"Jätä hänet rauhaan, Yusef!" Star huusi epätoivoisena ääni särkyen kyyneliin. Adore hänen vierellään oli lamaantunut, eikä pystynyt liikkumaan tai ajattelemaan mitään. Hän katsoi voin toimeettomana, kuinka Yusef painautui tuskasta ulvovan Wilhelmin päälle ja laittoi kätensä tämän kaulalle.

tS1mE0n.png

Yusef ei kuunnellut Starin maanittelua ja armonhuutoja, vaan painoi kätensä yhä tiukemmin Wilhelmin kaulan ympärille. Mies oli liian voimaton vastustamaan kohtaloaan, ja häilyi jo elämän ja kuoleman rajamailla. Hetken kuluttua hän päästi viimeisen kuolon korahduksensa, ja jäi velttona makaamaan maahaan.

"EEEEEI! WILHELM!"

Star huusi itkuun purskahtaen ja yritti rynnätä miehen avuksi. Adore sai kuitenkin vedettyä ystävänsä takaisin vaunuun, ja sulki oven juuri samalla kun Yusef kääntyi heidän puoleensa. Miehen silmissä kiilsi hulluus.

FYZ757Q.png

Adore painautui lukittua ovea vasten, ja hetken kuluttua sen toiselta puolelta alkoi kuulua uhkaavaa pauketta. Star kiljaisi jokaisen kolauksen kohdalla, mutta Adore sai pidettyä itsensä joten kuten kasassa. Hänen suonissaan virtasi adrenaliini, ja sydän hakkasi hullun lailla.

jlRCWQR.png

"Mikä häntä vaivaa!" Star kiljui kiukun ja itkun sekaisella äänellään. Ovelta kuuluva pauke sai hänet entistä enemmän suunniltaan. "Hän on täysi hullu!"

7U65pzf.png

Samassa oven läpi tullut veitsi nirhaisi Adorea poskeen, ja tyttö voihkaisi kivusta. Hän otti askeleen kauemmas ovesta, ja katsoi epätoivoisesti Starin puoleen. He olivat loukussa tässä pienessä huoneessa.

obMRYvZ.png

"Luulen, että se johtuu minusta. Yusef saattoi luulla, että meillä Wilhelmin kanssa oli suhde."

"Mutta miten se oikein liitty hänee --" Star lopetti lauseensa kesken, sillä kysymys oli jo saanut vastauksen häneltä itseltään. Sehän oli ilmiselvää! Siksihän Adore ei suostunut kertomaan hänelle mitään tapahtuneesta. "Adore...MITÄ YUSEF TEKI SINULLE!?"

wsXDnxp.png

Adore painoi päänsä häpeillen alas, ja kaikki oli selvää. Star syöksyi halaamaan ystäväänsä, ja purskahti uudelleen itkuun.

"Se hirviö....miten hän....miten hän kehtasikin kajota sinuun."

Tytöt seisoivat hetken siinä sylikkäin, ja unohtivat ovelta kantautuneen paukkeen. Adore tunsi jonkin pistävän rintakehäänsä, ja tajusi jotain.

YbL0Tva.png

"Star, minä saan meidät pois täältä!"

"Mutta miten? Ainoa ulospääsy on Yusefin takia suljettu, ja ikkunat ovat meille aivan liian pienet." Star ei halunnut kuulostaa pessimistiltä, mutta heillä ei tosiaan ollut muuta uloskäyntiä kuin oven kautta.

Adore puristi kaulassaan olevaa esinettä, ja paljasti sen sitten Starille.

W8XG7DF.png

"Olimme miltein unohtaa tämän! En halunnut käyttää sitä kuin vasta sitten kun on pakko, ja nyt tosiaan on pakko. Se on ainoa keino pelastaa henkemme."

vTgT1Iu.png

"Älä avaa ovea, Adore! Päästät hänet sisälle!"

Star maanitteli Adorea, joka kyykistyi oven eteen ja työnsi avaimen lukkoon. Se kiertyi nätisti ja loksahti avautumisen merkiksi. Star sulki silmänsä, sillä hän luuli oven johtavan suoraan Yusefin syliin. Kun mitään ei kuitenkaan kuulunut, hän uskaltautui katsomaan. Adoren edessä avautui sysimusta pimeys, josta tuuli lämmin ilmavirta. Adore nousi polviltaan ja kääntyi katsomaan ystäväänsä.

zr6dgPh.png

"Pidä tiukasti kiinni käsistäni, ettet eksy. Emme nimittäin tule hetkeen näkemään yhtään mitään."

Adore tarttui Staria käsistä, ja ystävykset tuijottivat hetken toisiaan silmiin.

kmrQwEt.png

Sitten he astuivat pelottomina suoraan pimeyden syleilyyn käsikkäin, ja sulkivat oven perässään.

 

 

OOOOO

 

 

UB6FVlH.png

Samalla hetkellä kun ovi tyttöjen takana sulkeutui, se avautui Yusefille. Mies lopetti riehumisen ja jäi seisomaan paikoilleen kynnykselle. Hän tuijotti ihmeissään tyhjää huonetta, yritti löytää pienimpääkin vihjettä tyttöjen olinpaikasta.

Kaikkialla oli kuitenkin haudanhiljaista, ja Yusefin oli myönnettävä tappionsa. He olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen.

cthzHaZ.png

Yusef astui lannistuneena takaisin ulos, ja lysähti portaille voivottelmaan kohtalooan. Hän oli tuhonnut kaiken, menettänyt elämänsä rakkauden ja kaksi kallisarvoista esiintyjää. Lisäksi hän oli murhannut yhden asiakkaan. Tämä olisi varma loppu sirkukselle.

aApJa8y.png

"Hyvää iltaa." Kuului ääni aivan viereltä. "Tulemmeko huonoon aikaan?"

Yusef nosti katseensa äänen suuntaan, ja kohtasi kolmen hahmon kasvot edessään.

14Uxpbt.png

"Haluaisimme mielellämme ostaa..yhten näyttelyesineistänne." Kirkuvanpunaisiin hiuksiin soinnustautunut nainen sanoi pehmeällä äänellään. Yusef katsoi häntä lumoutuneena hetken aikaa, ja painoi sitten päänsä takaisin maata kohden.

"Ottakaa vaikka heidät kaikki. Sirkus on lopettanut..."

faJxe51.png

"Etsimme erästä..hevosella ratsastavaa tyttöä. Tiedätte varmaan, kenestä puhun?" Envy jatkoi sinnikkäästi keskustelua ja sai vain tirehtöörin ärtyneemmäksi. Mies nousi ylös paikaltaan kädet puuskassa, ja tuijotti nyt suoraan Envyn palavan punaisiin silmiin.

"Tiedämpä hyvinkin. Ja voin ilmoittaa teille, että tulette myöhässä."

QZnEKZ9.png

"Kuinka niin? Mitä tarkoitat?" Envyn äänensävy sai pistävän vivahteen hänen kuullessaan huonot uutiset. Yusef tunsi naisen uhkaavan asenteen ja päätti kertoa suoraan totuuden.

"En tiedä. Hän vain..katosi."

"Minne?"

Yusef osoitti puolihuolimattomasti vaunun suuntaan, ja päätti sitten lopettaa keskustelun siihen. Hän oli lähtemässä omalle asunnolleen, mutta Envyn mukana olleet miehet estivät hänen matkansa.

ujGwJBB.png

"Vai niin...sepä on ikävää meidän molempien kannalta." Envy tokaisi ja katsoi maassa vellovaa verilätäkköä, jonka päällä Yusef seisoi.

"Mitä tarkoitat? En minä liity tähän mitenkään!" Yusef ärähti ja vilkuili levottoman ympärilleen. Hän ei pitänyt siitä, että kolmikko piiritti häntä.

"On nimittäin parempi, ettei käynnistämme jää jälkiä. Olen pahoillani."

Envy antoi merkin, ja miehet hyökkäsivät terävät hampaat kuun loisteessa kiillellen Yusefin kimppuun.

 

 

OOOOO

 

 

WZiDwRL.png

"Tartu käteeni!" Adore huusi pimeyden keskellä, ja yritti kurkottaa kohti ylempänä leijailevaa Staria. He yrittivät taistella tiensä toisiaan kohden samalla kun putosivat pohjattomaan pimeyteen.

0pYBDhX.png

Hetken aikaa he saivat otteen toisistaan, mutta pimeydellä näytti olevan oma tahtonsa. Se riepotteli heitä, kunnes otteet kirposivat toisistaan, ja kaksikko sinkoutui kauemmas eri suuntiin.

xYV2E88.png

"Star! Star!"

Adore huusi, aivan kuin siitä olisi ollut mitään hyötyä. Valtava imu alkoi vetää häntä puoleensa, aina vain kauemmas Starista. Tämä katsoi häneen lempeällä katseellaan, ja levitti kätensä kutsuvasti.

fWZa60v.png

"Älä taistele vastaan, näin on tarkoitettu tapahtumaan." Star puhui kuin olisi arvannut kohtalon kutsun. "Muista, olet aina paras ystäväni, ja tulen suojelemaan sinua ja sukuasi kaikelta pahalta."

0r4sKx4.png

Adore pystyi vain katsomaan, miten Starin ääriviivat sumenivat hiljalleen. Lopulta pimeys imaisi hänet kokonaan, ja jätti jälkeensä vain ahdistavan hiljaisuuden. Adore sulki silmänsä, ja toivoi pääsevänsä tunteesta pian eroon.

hNlZ88I.pnghNlZ88I.pnghNlZ88I.pnghNlZ88I.pnghNlZ88I.pngouFXDEh.png

Seuraavan kerran kun Adore avasi silmänsä, hänet otti vastaan kirkas auringonvalo ja vihertävä niitty. Jossain pilvien korkeudessa liisi kaksi lintua, joiden liverrys kuului kirkkaana ja rauhoittavana. Lämmin tuuli keinutteli niityllä kukkivia tulppaaneja, ja Adore makasi hetken aivan paikallaan.

vcEeRJh.png

Noustessaan ylös hän huomasi vaatteidensa vaihtuneen, ja maisemat hänen ympärillään näyttivät täysin vierailta. Missään ei näkynyt jälkeäkään elämästä. Oli vain metsä, ja hän.

ghuUAvY.png

Ja jostain ihmeestä ilmestynyt vatsakupu.